Бившият адвокат на Тръмп Джена Елис каза на прокурорите в

...
Бившият адвокат на Тръмп Джена Елис каза на прокурорите в
Коментари Харесай

„Играта свърши“: Правни експерти казват, че новото разкритие на Джена Елис е повече от „опустошително“ за Тръмп

Бившият юрист на Тръмп Джена Елис сподели на прокурорите в окръг Фултън, Джорджия, че старши асистент на някогашния президент й е споделил той „ нямаше да напусне “ Белия дом даже откакто загуби многочислени правосъдни провокации.

Елис във видеозапис от поверителна сесия с прокурори, получен от ABC News и The Washington Post, сподели, че сътрудникът на Тръмп Дан Скавино й сподели, че „ шефът “ ще откаже да напусне Белия дом, макар че тя му сподели, че тяхната идея е „ всъщност завършила “., не ни пука и няма да си тръгнем “, спомня си Елис. „ И аз споделих: „ Какво имаш поради? “ И той сподели „ Е, шефът “, имайки поради президента Тръмп – и всички схванаха „ шефа “, по този начин всички го наричахме – той сподели: „ Шефът няма да си тръгне при никакви условия. Ние просто ще останем на власт. “

Елис добави: „ И аз му споделих: „ Е, не работи тъкмо по този начин, разбираш ли? “ и той сподели: „ Не ни пука. “

Елис също сподели на прокурорите, че изказването на Скавино „ ми сподели, че той е сериозен и това е в поддръжка на нещо, което е обсъждал с шефа. „

Професорът по право от Нюйоркския университет Райън Гудман, някогашен специфичен прокурор на Пентагона, сподели пред CNN, че разкритието на Елис може да бъде основно доказателство в тази ситуация Фултън, както и подривната активност на Тръмп във федералните избори случай в окръг Колумбия

„ Тя прибавя нещо, което е златно доказателство за прокурорите както в Джорджия, по този начин и в окръг Колумбия, което е, че те не би трябвало да потвърждават това, само че в случай че могат да покажат, че Тръмп е знаел, че е изгубил и към момента пробвайки се да задържа властта, това е “, сподели той. „ Играта свърши. И това е тъкмо това, което тя споделя, че е подтекстът на диалога. "

Гуен Кийс, някогашен областен прокурор на окръг Декалб, Джорджия, сподели пред MSNBC, че показанията на Елис може да са основни за случая Фултън. < /p>

" Това е основен детайл от всяко едно от закононарушенията, изброени в обвинителния акт ", сподели тя. сърцето на това. "

Бившият настоящ общоприет юрист Нийл Катиал, който също беше в сегмента, уточни, че диалогът сред Елис и Скавино се е състоял след крайния период за безвредно пристанище за разрешаване на държавни разногласия, откакто щатските гласоподаватели се срещнаха, с цел да гласоподават и откакто Върховният съд отхвърли правното оборване на Тръмп.

„ Може би си спомняте, че Джена Елис свидетелства пред комисията от 6 януари, че на празнично празненство Доналд Тръмп сподели на Марк Медоус, неговият шеф на щаба, „ Не желая хората да знаят, че сме изгубили. Неудобно е, разбери го. Трябва да го разберем. Така че всичко това дружно рисува една в действителност пагубна картина за Доналд Тръмп “, сподели той.

< p> Колегата от някогашния юрист на TrumpWorld Сидни Пауъл сподели на прокурорите по време на сесията си, че не е знаела нищо за изборния закон, когато се е пробвала да оспори загубата на Тръмп.

„ Знаех ли нещо за изборния закон? Не, само че разбирам машинация от това, че е била прокурор в продължение на 10 години, и като цяло знаех какво би трябвало да бъде делото за машинация, в случай че доказателствата демонстрират това, което смятах, че демонстрират “, сподели тя на прокурорите.

Въпреки че Тръмп отхвърли, че Пауъл в миналото е бил негов юрист, Пауъл разказа, че е бил в непосредствен контакт с него и сподели, че той постоянно й се обаждал за настояща информация по отношение на правните старания, даже откакто акцията му обществено се дистанцира от нея.

„ Той постоянно е желал да знае къде стоят нещата от позиция за разкриване на машинация, която би трансформирала резултатите от изборите “, сподели тя.

Пауъл също удостовери докладването, че Тръмп е „ податлив да ми назначи специфичен юрист “, който да проверява измамите и да изземе машините за гласоподаване, макар че напъните падна.

„ Обадих се на Марк Медоус на идната заран, с цел да го пусна на земята, и споделих: „ Хей, по кое време мога да дойда да взема значката и ключа си? “, сподели Пауъл. „ Той всъщност се засмя – желая да кажа, че сподели, разбирате ли, „ Това няма да се случи. съвет вместо другите.

„ Защото не мислех, че той е изгубил “, отговори Пауъл, като по-късно добави: „ Видях път, според който, в случай че бях прав, той щеше да остане президент. "

Искате ли всекидневен обзор на всички вести и мнения, които Salon може да предложи? Абонирайте се за нашия утринен бюлетин, Crash Course.

Адвокатът по националната сигурност Брадли Мос сподели, че разкритията на Елис и Пауъл са „ опустошителни “.

„ Тръмп в никакъв случай не е имал желание за вземане предвид с изборните резултати. Многократно му беше казано в наличието на наказан съобвиняем, че е изгубил. Той го подцени и заговорничи с юристите си да съборят изборите по този начин или другояче “, написа той в Туитър.

„ Опустошително е подценяване “, съгласи се някогашният прокурор на Съединени американски щати Хари Литман, добавяйки: „ Поредицата от разкрития от видео интервютата на обвинените, признали се за отговорни в окръг Фултън, в действителност служи за одобряване на тактиката на Уилис да повдига необятно обвиняване, след което да дава самопризнания. Свидетелските показания са просто поразителни. “

Адвокатът на Тръмп Стив Садоу в изказване за ABC News назова „ хипотетичния частен диалог “, разказан от Елис, „ безусловно неправилен “.

„ Единственият издаден фактът за тази безсмислена линия на следствие е, че президентът Тръмп напусна Белия дом на 20 януари 2021 година и се върна в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида “, сподели Садоу. „ Ако това е видът подправени, нелепи „ доказателства “, на които прокуратурата Уилис има намерение да разчита, това е още една причина тази политическа подигравка на дело да бъде отхвърлена. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР