Бившият адвокат на президента Доналд Тръмп - Майкъл Коен излиза

...
Бившият адвокат на президента Доналд Тръмп - Майкъл Коен излиза
Коментари Харесай

Бивш адвокат на Тръмп излиза на свобода срещу $500 000

Бившият юрист на президента Доналд Тръмп - Майкъл Коен излиза на независимост против $500 000, съобщи АП. Присъдата против него се чака през декември.

Бившият персонален юрист е застрашен от затвор от 46 до 63 месеца. Отделно той може да бъде санкциониран. Самият Майкъл Коен се призна за отговорен за данъчна и банкова измами, само че и в прекрачване на разпоредбите за финансиране на политическа акция.

Все отново юристът съумя да се контракти с ФБР и прокуратурата преди началото на правосъдното дело.

Сделката на юриста с прокуратурата се отнася за следствие на злоупотреби с общо 4.5 милиона $.

Сензационното е, че Майкъл Коен признава, че злоупотребите са били осъществени " в съгласуваност и по разпореждане на претендент за федерален избирателен пост ". Под тази законова дефиниция " изплува " Доналд Тръмп. Така той е посочен като съизвършител във федерално закононарушение.

През последните 10 години Майкъл Коен движеше всички огромни каузи на Доналд Тръмп. Адвокатът минава за един от най-доверените хора на настоящия президент.

Пледирането на Майкъл Коен за отговорен е триумф за специфичния прокурор Робърт Милър, който проверява възможна интервенция на Русия в президентските избори през 2016 година и допустимо съглашателство сред Кремъл и акцията на президента Доналд Тръмп. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР