Бившия приятел и първа голяма любов на Мария Бакалова я

...
Бившия приятел и първа голяма любов на Мария Бакалова я
Коментари Харесай

Бившият на Мария Бакалова я заличи от живота си

 Бившия другар и първа огромна обич на Мария Бакалова я заличи! 26-годишният Павел Кралев и изтрил всички фрагменти дружно с изгряващата звезда на Холивуд, с която се познават от деца и която е първата му обич.

Младежът също е от Бургас, а двамата са учили в едно учебно заведение. В профилите на Павел Кралев в обществените мрежи липсват каквито и да е доказателства за техните взаимоотношения. Въпреки това Мария, още пази благи мемоари с момчето, а техни общи фрагменти могат да се намерят в нейния профил. На една от фотосите актрисата написа " Най-прекрасното момче ", а двамата се усмихват и театралничат на моста в Бургас.

Отношенията им доближават своя край, когато Мария взема решение да последва фантазиите си и да учи актьорско майсторство в академията в София. Тя се мести в столицата и оставя момчето съкрушено. Въпреки това Павел, който е наследник на строителен бизнесмен, се съвзема и също взема решение да учи в София в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Кралев има брат близнак Симон. Двамата са засичани постоянно в огромни дамски компании. В приятелският им кръг са близначките Алекс и Влади, в чийто клип Павел и близнакът му Симон се снимат. Красивите младежи са взели участие в предаването " Сделка или не “, писа .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР