Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов

...
Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов
Коментари Харесай

Тръмп събрал 7 млн. долара за кампанията си от делото

Бившия президент Доналд Тръмп, който ще се бори за нов мандат на изборите през 2024 година е събрал дарения за акцията си в размер на 7 милиона щатски $ откогато беше упрекнат по федерални обвинявания предходната седмица, оповестява " Ройтерс ".

Над 4,5 милиона щатски $ пристигнаха от цифрово набиране на средства, до момента в който 2,1 милиона щатски $ бяха събрани от дарителско събитие във вторник в клуба на Тръмп в Бедминстър в Ню Джърси.

Проучванията демонстрират, че тактиката на Тръмп работи : голямо болшинство от републиканците - към 81 % - считат, че обвиняванията са политически стимулирани, съгласно изследване на Reuters/Ipsos, приключено в понеделник.
 Тръмп за историческото дело против него: Един от най-тъжните дни за Съединени американски щати Обновена
Тръмп за историческото дело против него: Един от най-тъжните дни за Съединени американски щати

Срещу някогашния президент са повдигнати 37 обвинявания

Припомняме, че на 13 юни Тръмп се яви във федералния съд на Маями, щата Флорида във вторник, където се води историческото дело против него.

Срещу него са повдигнати 37 федерални обвинявания - множеството от които се отнасят до нелегално запазване на информация за националната сигурност.

Той се призна за почтен и няколко пъти към този момент упрекна настоящия президент Джо Байдън в " лов на вещици ".

Срещу него са повдигнати 37 федерални обвинявания - множеството от които се отнасят до нелегално запазване на информация за националната сигурност.

76-годишният Тръмп е първият настоящ или някогашен президент, упрекнат във федерално закононарушение.
 Тръмп: Байдън продължава с лова на вещици против мен
Тръмп: Байдън продължава с лова на вещици против мен

Правосъдието и демокрацията са подкопани, счита някогашният президент

Тръмп води измежду претендентите на републиканците. След него са губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис и някогашният вицепрезидент Майк Пенс. Всичките му противници са в остра омраза с него. 

Уолт Наута, някогашен боен асистент в Белия дом, който работеше за Тръмп като асистент в неговия курорт Палм Бийч във Флорида, също беше упрекнат като съизвършител в шест обвинявания, в това число скрит план, укриване и укриване на документи, както и правене на подправени документи изказвания.

Неговото дело бе отсрочено за 27 юни. Стана ясно, че той също се признава за почтен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР