Бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса май е забременил и

...
Бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса май е забременил и
Коментари Харесай

Джизъса чака бебе № 5

Бившия футболист Благой Георгиев – Джизъса май е забременил и новата си жена. Гелосаният мачо, който по-лесно прави бебета, в сравнение с има триумф на терена, чака бебе № 5. Поне по този начин настояват от обкръжението на татуираният мачо. Актуалната обичана е при започване на своята бременност. Именно бебето е повода двамата да бързат със сватбата, която ще се състои в края на май месец. Таткото на милионерската наследница Поли ще заплати масрафа, дочу „ Уикенд ”.
Младата госпожица е хлътнала по някогашния нападател и не стопира да го глези. Двамата живеят на остров Бали, където Джизъса е на прехрана на настоящата си половинка. Момичето, което е влюбено по половия спортист, харчи парите на татко си с цел да задоволява прищевките на някогашния на Златка Райкова. Джизъса коствал по към 50 000 лв. на месец на девойката, която не се впечатлявала от колосалната сума, която плащала, с цел да е с нея Благой.

40-годишният татуиран юнак и новата му се радват на 5-звезден разкош и всекидневно посещават най-скъпия бар на острова, чиито цени са непостижими за множеството нашенци. Георгиев се радва на жаркото слънце на едно от райските кътчета на планетата към този момент към два месеца. Набожният земляк прави това, което най доста обича – пече се и хваща загар. На загара му към този момент могат да завият даже и негрите, описват нашенци, който се връщат от отмора на Бали, където са засекли и разпознали родната звезда. Те допълват, че Благо и новата му всекидневно се глезят с с наргилета, екзотични плодове и маркови питиета, а сметките се заплащат от дамата – смугла млада брюнетка, чиито родители въртят хотели във Велинград и Слънчев бряг.

„ Този човек няма никакво достолепие. Стои там на издръжката на жена, същинска мъжка продажница, а другояче е доста религиозен, целият изрисуван в икони и кръстове. Как не го е позор да зареже следващата си жена, да не се вижда с четирите си деца, а да килфее с 20-годишна богаташка. Пълен шок “ – възмущават се в обществените мрежи.

Татуираният плейбой има изрисувани над 30 кръста по тялото си, само че даже и те не могат да го спасят от хорското отвращение за държанието му. Смуглият мачо не стопира да се хвали с лукса, в който живее. Част от почитателите му се подиграха на банския му, който наподобява на памперс.

„ Златка няма да му елементарни, че й постави рога толкоз показно и то с млада богаташка. Заряза си децата и всичко “ – разясняват близки до плеймейтката, която мъсти на неверника с богат 27-годишен арменец.

Осведомени източници издават, че родителите на Поли, както се споделя новата на Благой, въртели хотели във Велинград и по морето. С Джизъса се срещнали по съседска линия – тя му била комшийка в София и незабавно му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си. Известно е, че Благой е опустошен поради проблеми с хазарта, само че към този момент се радва на финансов комфорт в лицето на новата си половинка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР