Бившия екоминистър Емил Димитров коментира по Нова ТВ Великденските надбавки

...
Бившия екоминистър Емил Димитров коментира по Нова ТВ Великденските надбавки
Коментари Харесай

Ревизоро: Предишният премиер ходеше с джипка и даваше по 50 лв., а сегашният с три джипки дава по 50 лв.

Бившия екоминистър Емил Димитров разяснява по Нова ТВ Великденските надбавки и новите цени на газ и топла вода.

„ Предишният министър председател ходеше с джипка и даваше по 50 лева, с цел да го обичат. Сегашният върви с три джипки и отново дава по 50 лв.. Винаги, когато държавното управление не може да вдигне пенсиите, тъй като повдигането на пенсиите е нещо трайно, дава дребни дарове, с цел да покаже угриженост.

Хайде в този момент за Великден по 50 лв. да видите какъв брой ви обичаме, а от идващия месец повдигане на газта - но то такова е интернационалното състояние “, по този начин разяснява Ревизоро помощите.

„ Ние закъсняхме с една година с Плана за развиване и на следващия ден да го подпишат несъмнено парите ще ги получим след още една година. И аз да съм в Европарламента ще си кажа: Явно нямате потребност от тия пари да се развивате и нищо не вършиме, с цел да си ги вземете. Накрая ще ни отрежат с тия пари, с цел да ги дадат на Украйна. “

Бизнесът занапред ще разбере какъв брой ще му е тежко. Да се надяваме тази война да не продължи толкоз дълго и да се върнем на изходната позиция преди нея.

Европейски Съюз ще вземе от тези пари от Плана за присъединение и ще ги даде за Украйна, а ние ще платим на руснаците през газта. Хубаво е пенсионерите да вземат някой лев, само че стана уровновиловка - в случай че си работил 40 години, вземаш с 50 лв. повече от този, който не е работил, само че ние го назоваваме обществено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР