Бившите треньори на ЦСКА - Бруно Акрапович и Любослав Пенев

...
Бившите треньори на ЦСКА - Бруно Акрапович и Любослав Пенев
Коментари Харесай

ЦСКА дължи пари на бивши треньори

Бившите треньори на ЦСКА - Бруно Акрапович и Любослав Пенев ще заведат каузи против клуба във ФИФА за неизпълнени съглашения, написа " Мач Телеграф ".

" Червените " още не са платили контрактуваното и написано обезщетение на Бруно Акрапович за прибързано прекратения контракт. Босненецът напусна Локо Пловдив през есента на 2020 година, с цел да поведе отбора от Борисовата градина, само че преди пролетния реванш с Лудогорец в шампионата за Купата на България изненадващо бе освободен и сменен с Любо Пенев.

Акрапович не е претендирал за наказателна клауза, а е договорил с Данаил Ганчев да получи полагащите му се заплати. Подписано е съглашение, само че управлението на „ армейците “ към момента не го е изпълнило. Това може да докара до ново дело пред ФИФА, която сигурно ще отсъди в интерес на треньора, който сега води северномакедонския Шкендия Тетово.

ЦСКА не е превел нищо и на Любослав Пенев, който също бе заменен при започване на сезона. Ел Голеадор сигурно ще си потърси правата, откакто към този момент сподели, че не е удовлетворен от метода, по който бе осъществена промяната му със Стойчо Младенов.

Учудващото е, че става въпрос за суми, които все още не са проблем за управлението на ЦСКА при обезпечените доходи от евротурнирите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР