Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, заедно със

...
Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, заедно със
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев ще представят идеите си за участие в политическия живот

Бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, дружно със свои съидейници ще показват публично концепциите си за присъединяване в политическия живот на страната. Очаква се двамата да разгласят по какъв начин ще вземат участие в идната предизборна акция.

Двамата някогашни служебни министри са решили да показват визията за присъединяване си в политическия живот на страната в неофициална конюнктура, откакто преди дни Кирил Петков удостовери дефинитивно, че с сътрудника си влизат в политиката и ще вземат участие на идните парламентарни избори през ноември.

От поканата до медиите се подразбира и названието на плана - "Промяната продължава ".

"Наистина бяхме в доста дълбоки мисли дружно с министър Василев, какъв е най-ефективният метод, ние двамата дружно с част от екипа да продължим тази смяна по-дългосрочно. Сега обаче алтернативата е, нали не можем да записваме нова партия, по тази причина сега оглеждаме всички разновидности, където единствените хора, които действително ще имат свободата да работят, са хората, които са част от нашия екип. С който и да излезем, тъй като това би трябвало да е някакъв вид конструкция, която към този момент съществува, само че изискването ни ще бъде "доверете ни се ", сподели при промяната си от поста Кирил Петков.

По-късно през днешния ден ще стане ясно дали ще бъде оповестена политическата конструкция мандатоносител, както и повече за политическата идеология, която ще се следва новият план.

Пресконференцията ще е от 11.00 часа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР