Бившите гаджета Натали Трифонова и Доан Хасан се озоваха по

...
Бившите гаджета Натали Трифонова и Доан Хасан се озоваха по
Коментари Харесай

Натали Трифонова се събра с бившия си

Бившите гаджета Натали Трифонова и Доан Хасан се озоваха едновременно във Варна и въпреки да не са си пуснали общи фотоси от ваканцията, остава подозрението, че са били дружно. Натали беше отседнала в първокласен хотел в курорта Свети Константин и Елена и не спря да се отбелязва в обществените мрежи от настоящи бийч питейни заведения и нощни заведения напълно в женска компания.

Доан също беше с другар и не пропусна да се тагне от съвременен бар на морския бряг. От друга страна и двамата не престават да се следват в Инстаграм, което е знак, че са в положителни връзки.



Миналата година Натали Трифонова беше забъркана в спекулация с авторитетен политик от предходното ръководство, който съгласно осведомени постоянно я глезел със скъпи и първокласни придобивки като бижута с диаманти и мощен автомобил. Доан няма нова жена до себе си и може двамата да са решили да си дадат нов късмет на връзката, без да обявяват публично близостта си. Те са дружно от възпитаници, имат обща компания и доста другари, които ги свързват, а това допуска чести и неизбежни срещи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР