Бившите депутати от парламентарната група на Ива Митева и Любомир

...
Бившите депутати от парламентарната група на Ива Митева и Любомир
Коментари Харесай

Бивши депутати от "Има такъв народ" участват в нова коалиция

Бившите депутати от парламентарната група на Ива Митева и Любомир Каримански вземат участие в нова коалиция, наречена обединена коалиция " Заедно ". Това се схваща от известие на Българската телеграфна организация (БТА) за събитието. То ще се организира на следващия ден (14 февруари) от 10.30 ч.

Като участници с изключение на Митева и Каримански е разгласен и Юлиан Софрониев. Човек с това име е създател на компанията " Биодит ". В уеб страницата на компанията се показва, че е " профилирана в създаването и производството на най-съвременните биометрични системи за надзор на достъпа, сигурност и работно време ".

Няколко месеца след разпада на четворната коалиция сред " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " и оповестиха, че към този момент няма да работят с партията на Слави Трифонов. И двамата настояват, че в никакъв случай не са били членове на партията. Бяха обаче измежду най-активните ѝ специалисти и бранители на позициите на " ИТН ".

В известието до медиите не се показва дали новият политически план ще взе участие в изборите на 2 април, в случай че да, регистрацията на коя партия ще употребява, както и кои обединения вземат участие в обединението.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР