Бивши служители на МВР съдят отиващият си вътрешен министър Бойко

...
Бивши служители на МВР съдят отиващият си вътрешен министър Бойко
Коментари Харесай

Breaking.bg: Полицаи съдят Рашков, подписал уволнението им, докато бил под карантина от Covid19

Бивши чиновници на Министерство на вътрешните работи съдят отиващият си вътрешен министър Бойко Рашков, тъй като до момента в който бил в карантина от Covid19 подписал заповеди за уволнението им, написа Breaking.bg. Вчера проваленият министър извади намерено писмо до основния прокурор Иван Гешев, в което го упреква в „ чадър “ над депутата от ГЕРБ Бранимир Балачев. Според Рашков националният представител е бил болен от ковид и по време на карантината си е ходил на 7 правосъдни съвещания, взел участие е и в брифинг, само че не е упрекнат.

В писмото си до Гешев Рашков изброява правосъдните съвещания, на които Балачев в бил, до момента в който е бил болен от ковид и е трябвало да е в карантина. Посочва, че въпреки прокурорите да са се съгласили, че има закононарушение, то те са прекратили досъдебното произвеждане с претекста за „ случая демонстрация “.

Отиващият си министър обаче мъчно може да бъде наименуван страж на законите, тъй като се явява систематичен техен извършител. На 10 януари 2022 година се организира Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев по тематиката Македония. След шестчасово съвещание излиза наяве, че шефът на Народното събрание Никола Минчев е с позитивна проба за ковид. Това действително обез
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР