Бивши и настоящи ученици отПГСАГ:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и

...
Бивши и настоящи ученици отПГСАГ:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и
Коментари Харесай

Училище в Пловдив призова: Не купувайте цветя за първия учебен ден!

Бивши и сегашни възпитаници от
ПГСАГ:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.ПГАСГ “АРХ.Камен Петков “ разгласява апел за първия образователен ден. Ето какво споделят от образователното заведение:

Скъпи учители, възпитаници и родители, ужасяващите наводнения след продължителните дъждове, паднали на територията на община Карлово, унищожиха всичко - домове, магазини, предприятия, пътища, мостове. Тази голяма покруса обаче отвори сърцата на доста хора, подготвени да оказват помощ с каквото могат. Ние сме съпричастни с акцията в помощ на всички потърпевши.

И във връзка идното разкриване на новата образователна година се обръщаме към всички Вас с молба – да подарим човещина вместо цветя! Нека парите за букета за първия образователен ден бъдат дарени в интерес на засегнатите ни сънародници и с тях бъде обезпечено най-необходимото им сега.

Екипът на ПГАСГ “Арх.Камен Петков “ Ви приканва да се включим в незабавна акция за подкрепяне на потърпевшите от пороите села в община Карлово - Богдан, Столетово, Каравелово, Московец, Клисура, Розино, Слатина и Христо Даново. Нека в този сложен миг покажем, че добротата и състраданието са висшата демонстрация на човечността!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР