Бивши и настоящи ученици отОУВасил Левски- Бургас:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отОУВасил Левски- Бургас:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Танцьори от ТФ Петлите се срещнаха с бургаски ученици

Бивши и сегашни възпитаници от
ОУ " Васил Левски " - Бургас:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Пинокио13:00/09.03.2018Виж всички 9 събития в Държавна опера БургасТанцьорите от ТФ "Петлите ", дружно с техния началник Георги Димитров, засвидетелстваха своето другарство към учениците от ОУ "Васил Левски " и откликнаха на поканата на първокласниците от новаторската паралелка. Дългогодишното съдействие този път продължи с следващата самодейност за първолаците - мартенска ръкотворница, която събра деца и родители и донесе пролетно въодушевление.

На ТФ "Петлите " им следва доста виновен концерт в Бургас, само че макар уговорките, одобриха с наслада да изработят мартенички с дребните възпитаници. Танцьорките от "Петлите " трансфораха косите на първокласничките в цветни мартенски водопади. А децата и татковците сътвориха мартенска декорация за стаята, която бе преобразена за малко време от креативните им хрумвания. Баба Марта донесе доста усмивки и щастливи искри в очите на дребни и огромни. Талантливите момчета и девойки от ТФ "Петлите " демонстрираха, че с изключение на прелестни танцьори са и младежи с положителни сърца. Всеки отнесе мартеничка - знак на другарството, с цел да посрещне пролетта!

Може да гледате " Петлите " на 22 март от 19 часа с най-новия театър "Циганката " залата на Бургаската операта. Билети на касата на операта.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР