Бивши и настоящи ученици отНУИ Д.Христов:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи ученици отНУИ Д.Христов:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

НУИ Добри Христов ще проведе традиционния Ден на отворени врати при засилен мерки за безопасност

 Бивши и сегашни възпитаници от
НУИ " Д.Христов ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.С едно плътно проведено събитие най-артистичното варненско учебно заведение ще отговори на любознанието на деца и родители, които обмислят кандидатстване през тази година. Превърналият се в традиция Ден на отворените порти на НУИ " Добри Христов “ ще се организира на 6 февруари, събота, като съчетае гостоприемството с настоящите условия за здравна сигурност.

Поради усложнената епидемиологична конюнктура, а и за спокойствието на всички родители, които желаят да посетят с децата си Деня на отворените порти, достъпът в постройката на учебното заведение ще бъде следен. За да си обезпечат достъп, родителите ще би трябвало да си запазят час в графика на събитието, като позвънят на телефон 052 620 725 всеки работен ден от 8:30 до 16:00. Крайният период за включване в графика е 04.02.2021 година Невключени в предварителния график деца и родители няма да бъдат допускани.

" За нашите посетители ние сме обезпечили една интерактивна форма на показване на

всички специалности, които се учат от първи клас – споделя шефът на учебното заведение Румяна Петрова. – Ще ги насърчим да се включат в демонстрациите ни с въпроси и на драго сърце ще разбираем по какъв начин протича просветителния развой в нашето креативно образователно пространство. Желаещите да аплайват за първи клас ще се срещнат и с приемния изпит за всяка компетентност, ще могат и да се съветват с педагозите за това по какъв начин да се приготвят за приема. Ще се постараем още преди да постъпят в нашето учебно заведение, децата и техните родители да се почувстват част от една будна креативна общественост. “

Програмата на Деня на отворени порти ще се движи по графика, съгласно който за всяко записано дете ще бъде допускан единствено по един родител. При музикалните специалности фамилиите ще могат да посетят консултация по солфеж, да обиколят кабинетите с другите принадлежности, да гледат демонстрации на специалностите и да се срещнат с преподавателите, а децата ще имат опция да пробват обособените принадлежности. При компетентност Класически танц ще бъдат допускани по няколко деца в балетната зала за консултация и проява на това, което се включва изпитът за инспекция на качествата.

Наскоро реставрираната историческа постройка на НУИ " Добри Христов “ разполага с просторни и хигиенични кабинети и зали, които обезпечават безвредна отдалеченост сред посетителите. Осигурени са дезинфектанти за всеки, който допира музикалните принадлежности. Носенето на маски е безусловно наложително от влизането в постройката, до нейното овакантяване. Задължително е и спазването на отдалеченост от най-малко 1,5 м. Ръководството на учебното заведение си резервира правото да не позволява в постройката гости с забележими грипоподобни признаци. В случай че броят на искащите да посетят Деня на отворени порти на 6 февруари надвиши плануваните места в графика на събитието, управлението на учебното заведение ще възнамерява спомагателна дата за останалите искащи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР