Бивши и настоящи ученици отМГ Д-р П. Берон:виж ощеНамерете

...
Бивши и настоящи ученици отМГ  Д-р П. Берон:виж ощеНамерете
Коментари Харесай

Възпитаници на Математическата гимназия във Варна се готвят за важна олимпиада, да ги подкрепим!

Бивши и сегашни възпитаници от
МГ " Д-р П. Берон ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Възпитаници на Математическа гимназия " Д-р Петър Берон " във Варна се готвят за значима олимпиада по статистика, само че се нуждаят от нашата поддръжка. Ето какво споделят те в писмо до Varna24.bg :

" Ние сме тим " ВДМ-ВАРНА “ от 11 клас на Математическа гимназия " Д-р Петър Берон “- гр. Варна – участници в Националната олимпиада по статистика. 

През миналите две години, с помощта на многочислените гласове на читателите и на високата оценка на журито, тимът ни беше определен да показва България на Европейската олимпиада по статистика /2020 година и 2021 г./ Тази година още веднъж сме в " Топ 3 “ на Националния кръг и имаме късмет да реализираме неповторим триумф, като станем първият тим, представял страната ни на 3 следващи европейски форума.

До финалния кръг са позволени 6 тима (от общо 277), всеки от които изготви по две презентации: едната - показване на екипа, а другата – на тематика " Околната среда и статистиката “. Проектите ще бъдат оценени от национална комисия, пред която идната седмица ще ги пазиме. 25% от крайната оценка на всеки тим съставлява вотът на публиката.

Ще бъдем извънредно признателни, в случай че имаме мощна поддръжка от нашите съграждани. 

Гласуването става, като се маркира тим " ВДМ-ВАРНА “ в " Категория А “ и се натисне бутона " Гласуване “ на следния линк: https://www.nsi.bg/bg/node/19452/

Може да се гласоподава по 5 пъти от един IP адрес. Гласуването продължава до 14.04.2022г.

Презентациите на тимовете и вариантите за гласоподаване са оповестени на уеб страницата на Националния статистически институт: https://www.nsi.bg/bg/node/19452/ ", гласи известието от  " ВДМ-ВАРНА “ в състав Виктор Николов, Даниел Димитров, Мартин Гоцев и началник Елена Димитрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР