Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

ВСУ Черноризец Храбър има Студент на годината в направление Правни науки

Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Гергана Атанасова – студент във втори курс в компетентност " Право “ на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “, бе отличена с наградата " Студент на годината “ в направление " Правни науки " от Националното посланичество на студентските препоръки. Грамотата й бе връчена от министъра на правораздаването Надежда Йорданова, в наличието на министъра на образованието и науката учен Николай Денков и управлението на НПСС.

Гергана е отличен студент и член на Студентския съвет на ВСУ " Черноризец Храбър ". Възпитаничката на V ГПЧЕ " Йоан Екзарх “ взе участие интензивно освен в образователния развой, само че и в спомагателните начинания и образования, които университетът предлага – тя мина сполучливо през курсове за спомагателна подготовка – " Профилиране на незнайни причинители на закононарушения “, " Социология на правото “ и " Медицинско право “. Гергана е деен участник и живота на Клуба на криминалиста към университета и програмата " Корпус на поемните лица ". Студентката по право към този момент няколко пъти е взела участие като поемно лице по разнообразни случаи на Министерство на вътрешните работи.

Във ВСУ " Черноризец Храбър “ Гергана сполучливо приключи курса за придобиване на спомагателна професионална подготовка " Учител по философия “.

От 15 години тя танцува национални танци във Фолклорен танцов спектакъл " Родина " и счита, че изкуството й оказва помощ за сполучливото развиване, израстване и образование.

" Избрах да изучавам във ВСУ " Черноризец Храбър “ тъй като знам, че тук е най-хубавото място за моята компетентност. Пожелавам на студентите да се трудят, да развиват фантазиите си и да вземат участие интензивно в живота на университета ", сподели Гергана Атанасова.

Националното посланичество на студентските препоръки провежда XV-ото издание на Националния приз " Студент на годината “. Целта на състезанието е да бъдат удостоени студенти от разнообразни области на висшето обучение в България за реализирани от тях значими резултати в науката, културата, спорта и други действия, свързани с просветителния развой на национално и интернационално равнище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР