Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Варненският свободен университет ще подпомогне с ресурси над 300 училища в България

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Варненският свободен университет " Черноризец Храбър " започва представянето на " Виртуални свободни учебни курсове ", ориентирани както към учениците и учителите, по този начин и към родителите. Темите са 20 и ще подкрепят образователния развой и ще допринесат за професионалното насочване и гражданското обучение на учениците, оповестяват от пресцентъра на образователното заведение.

Предложението е изпратено до повече от 300 учебни заведения в България, които употребяват платформата за обучение Гугъл G-Suite, а също и до районни ръководства на образованието. Към курсовете бе деклариран интерес незабавно след оповестяването им. 

Сред водещите тематики, включени във Виртуалните свободни курсове са квалифицираните от катедрата по " Информатика " – " ИТ-кариери " и " Компютърно моделиране " – в панели както за учители, по този начин и за възпитаници и родители. Обучението в курса " QUERYADA " има за цел да приготви учениците за надпреварата по добиване на данни и познания (queryada.vfu.bg). Катедрата по логика на психиката сътвори курс за експанзията в учебната среда, ориентиран към възпитаници и учители. Преподавателите от факултет " Международна стопанска система и администрация " ще приготвят учениците по какъв начин да управляваме персоналните си финанси, а също ще ги запознае с формите на медиация в цифрова среда.

Една от тематиките, към която има максимален интерес е " Профайлинг " – взаимен план на катедрите " Национална сигурност ", " Психология " и " Право " на Варненския свободен университет. Водещи специалистите на ВСУ " Черноризец Храбър " ще предизвикат интереса на младежите към цифровата криминалистика и интелигентните системи за сигурност и ще подкрепят професионалното насочване на бъдещите адвокати и криминалисти.

Каква е тайната на параметричния дизайн и спецификата на софтуера за архитекти ще разкрие Архитектурния факултет. Преподаватели по политически науки ще срещнат учениците да разгадаят връзките сред властта и киното.

Специално за кандидат-студентите са курсовете, водени от академични преподаватели за наложителните детайли на есето, а също и за кандидатстването с британски език.

Срещите за показване на тематиките са виртуални в Гугъл Hangout Meet на адрес meet.google.com/xef-hxdi-ikz, от 16 до 17:30 ч. в интервала 7-9  април 2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР