Бивши и настоящи студенти отТУ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отТУ - Варна:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Анализират състоянието на Варненското езеро по време на семинар в Техническия университет

Бивши и сегашни студенти от
ТУ - Варна:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Технически университет – Варна ще бъде хазаин на семинар " Анализ на положението на Варненското езеро и вероятностите за реализиране на резистентност “, който ще се организира на 25.03.2022 година, 14:00 часа, в  Конферентна зала, постройка Нов образователен корпус, 5 етаж, Технически университет – Варна. 

По време на семинара ще бъдат показани резултатите от осъществяването на Дейност 1: “Хидрография, химически и систематичен разбор за определени зони във Варненско езеро ", по план " BG14MFOP001-6.004 " Повишаване на знанията за положението на морската среда “, финансиран от Програмата за морско дело и риболовство 2014 – 2020 година Ръководител на плана е проф. доктор инж. Тодор Ганчев, зам. ректор по научната активност в ТУ-Варна

Основен акцент на разискванията са резултатите от химическия и систематичен разбор за определени зони във Варненско езеро и в изкуствено прокопаните канали в посока Варненски залив, които ще бъдат показани обществено за първи път. Ще бъдат дискутирани хрумвания и благоприятни условия за възстановяване на обстановката за гарантиране на стабилно развиване на прилежащите общини и територии.

Събитието събира на полето на научното разискване представители на академичната общественост, държавната и локалната власт, представители на бизнес организациите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР