Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи студенти отМУ Проф.д-р Параскев Стоянов:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Ректорът на МУ-Варна: Честит празник – Ден на родилната помощ!

 Бивши и сегашни студенти от
МУ " Проф.д-р Параскев Стоянов ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.Ректорът на МУ-Варна, проф. доктор Валентин Игнатов, д.м., насочи своя привет посредством Varna24.bg във връзка Деня на родилната помощ. 

Уважаеми акушер-гинеколози и акушерки,

За мен е наслаждение да ви поздравя с днешния празник –Ден на родилната помощ, именуван още Бабинден. В този празничен януарски ден изричам признателност и самопризнание за високия професионализъм  и неуморния труд на акушер-гинеколозите и акушерките.

Вашата работа се трансформира в ослепителен спомен, изпълнен с откровена признателност и надълбоко почитание в съзнанието на хиляди родители. Вашето предопределение изисква освен висок професионализъм, само че и съпричастност, мощ, умеене да вдъхваш религия и вяра. Благодарение на всички вас специалността на експертите по " Акушерство и гинекология “ се е трансформирала в знак на позитивизъм, безрезервност и достойнство. Днешният празник носи щастието от детския рев и вяра, светлина и религия в бъдещето.

Пожелавам на всички вас здраве, висок дух и сила. Запазете благородството на най-чистия миг в човешкия живот, съхранете в душите си милосърдието, упоритостта и вярата, че всеки ден с ваша помощ се ражда положителното! Продължавайте със същата безрезервност и усърдие да упражнявате своята високохуманна специалност и да помагате на най-голямото знамение да се случва – появяването на нов живот!

Нека дните ни бъдат огряни от повече детски усмивки!

Бъдете здрави!

Честит празник!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР