Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Конференция Медиацията в различните обществени сфери предстои във Варна

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Институт " Итера ", Университетски център по медиация - ИУ - Варна и Камара на посредниците в България организират Национална научна конференция на тематика: " Медиацията в другите публични сфери “, която ще се организира на 11.05.2022 година в Зала 1 на Икономически Университет – Варна и посредством видеоконферентна връзка.

Настоящата национална конференция е обичаен, одобрен с годините мотив за среща на посредници, магистрати, учени и представители на разнообразни публични сфери, като се надяваме тя да сътвори и предизвика забавни полемики и предложи разновидности, които да спомагат за решение на въпроси касаещи ефикасното приложение на медиацията в другите сфери на обществото.

Предвид националният си формат, присъединяване във форума може да бъде присъствено или отдалечено, като на участниците ще бъде предоставена опция за разнообразни способи на показване, дискутиране и шерване на опит и експертиза.

Повече информация за конференцията и по-важните периоди можете да откриете на уеб страниците на уредниците: https://itera.bg/conference и https://conference.ue-varna.bg/mediation/

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР