Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Във Варна стартира пилотният проект Медиация в университетските зали

Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Отстоявайки своето име на столица на медицията в България, Варна още веднъж е градът, в който за първи път се осъществя планът " Медиация в университетските зали ".

Проектът е резултат от Меморандума за съдействие подписан сред Институт по медиация и извънсъдебно разрешаване на разногласия " Итера " и Икономически университет- Варна.

Благодарение на партньорството сред двете обучителни организации, присъединяване за студентите ще е безплатно. 

Проектът " Медиация в университетските зали “ започва с Дни на отворените порти, в границите на които ще се организира образование по ръководство на спорове и водене на договаряния за студенти.

Обученията ще се проведат на 21 март 2018 година и 28 март 2018 година от 11.00ч. в Икономически университет- Варна.

Студентите ще научат по какъв начин да разпознават в точния момент конфликтни обстановки и по какъв начин да ги овладяват. Ще получат инструментариум, с който да водят договаряния решително и с триумф.

Обучението ще водят Лиляна Савова- Председател на УС на Институт по медиация и извънсъдебно разрешаване на разногласия " Итера “ и Венета Иванова- посредник и обучител, част от екипа на Института.

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР