Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги

...
Бивши и настоящи студенти отИкономически университет:Намерете бивши съученици, състуденти, колеги
Коментари Харесай

ИУ – Варна е приет за член на международната университетска мрежа Dukenet

 Бивши и сегашни студенти от
Икономически университет:Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.ИУ  – Варна е признат за член на интернационалната университетска мрежа Dukenet.

Той е първият български университет, получил покана за участие в влиятелната организация

Икономически университет – Варна е първият български университет, който получава покана за участие в влиятелната интернационална университетска мрежа Dukenet. Мрежата е основана през 1996 година и все още включва държавни и частни университети от над 15 страни в Европа. Мисията на Dukenet е да развива изследователско и просветително партньорство в региона на бизнеса, което се основава на новаторски метод, висок професионализъм и дейна връзка сред сътрудниците.

Университетите от Dukenet работят взаимно по над 50 плана, а над 2 000 студенти от целия свят са минали през взаимните просветителни стратегии, предлагани в партньорската мрежа.

Получената поканата за участие е отзив за сполучливото развиване на Икономически университет – Варна в интернационален проект и завоюването на позиции като благонадежден сътрудник в изследователската и просветителната активност.

В рамките на Dukenet ИУ – Варна ще получи опция за интензивно присъединяване в интензивни стратегии за образование на студенти, включване в взаимни просветителни стратегии от бакалавърска и магистърска степен, насърчаване на нови стратегически партньорства, присъединяване в проучвателен планове и интензифициране на просветителната подвижност за студенти и личен състав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР