Бивши акционери на Wirecard съдят EY Германия за предполагаемо отнемане

...
Бивши акционери на Wirecard съдят EY Германия за предполагаемо отнемане
Коментари Харесай

Акционерите на Wirecard съдят EY за предполагаемо отнемане на активи в Германия

Бивши акционери на Wirecard съдят EY Германия за хипотетично лишаване на активи, защото се притесняват, че комплицираното организационно преустрояване във компанията на Голямата четворка ще направи по-трудно, в случай че не и невероятно, налагането на искове за вреди поради хипотетичните му неправилни одити на несъществуващата платежна група.

EY е изправен пред лавина от правосъдни каузи от някогашни вложители на Wirecard, както и от неговия админ, които желаят милиарди евро обезщетение.

Фирмата от Голямата четворка е издала неквалифицирани одити в продължение на съвсем десетилетие за в миналото известната немска софтуерна компания, която се срина през юни 2020 година в един от най-големите счетоводни кавги в Европа.

Миналия месец компанията одобри санкция от 500 000 евро от немската одиторска работа за хипотетични нарушавания на нейните професионални отговорности, както и двугодишна възбрана да поема нови огромни, регистрирани клиенти за одит. EY съобщи, че не е съгласна с всички конста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР