Бившата №1 на двойки и №13 на сингъл в тениса

...
Бившата №1 на двойки и №13 на сингъл в тениса
Коментари Харесай

Елена Веснина подготвя завръщане на корта през 2024-а година

Бившата №1 на двойки и №13 на сингъл в тениса Елена Веснина разгласи желанието си следващата година още веднъж да се завърне на корта, като рускинята публиква видео в обществените мрежи от своя подготовка.

" Време е да споделя някои вести с вас. Ще се забележим на корта през идващия сезон ", написа 37-годишната рускиня.

Очертаващото се завръщане за Веснина в действителност ще бъде нейното второ в кариерата ѝ, защото тя към този момент един път краткотрайно се отдръпна от спорта след раждането на първото си дете, а в този момент седем месеца, откакто стана майка за повторно Елена още веднъж наподобява решена да се бори наедно с най-хубавите тенисистки в света.

В своята кариера досега рускинята реализира значими триумфи, и на сингъл, и на двойки, като при дуетите тя е някогашна №1 в света и може да се похвали с общо четири трофеи от Големия шлем (три на двойки и една на смесени двойки), както и златен олимпийски орден от Рио де Жанейро 2016 в тандем с Екатерина Макарова и сребро от Токио 2020 дружно с Аслан Карацев.

На единично Елена Веснина е достигала до 13-а позиция в класацията на WTA, има 3 трофеи на сметката си, а в шампионатите от Шлема най-хубавото ѝ достижение е полуфинал на Australian Open 2016.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР