Бившата звезда от TOWIE Джема Колинс иска да се чувства

...
Бившата звезда от TOWIE Джема Колинс иска да се чувства
Коментари Харесай

Джема Колинс демонстрира невероятна загуба на тегло от 20 паунда, докато разкрива нов фитнес план

Бившата звезда от TOWIE Джема Колинс желае да се усеща най-добре, когато се омъжи за дългогодишната си обич Рами Хауаш, и е на път по-късно губят цели 20 паунда.

Въпреки слуховете, че към този момент са сгодени, по-късно се разкри, че предприемачът Рами, който стартира да се среща с риалити звездата през 2011 година, в действителност повдигна въпроса предишния месец. Щастливата двойка възнамерява да чества до дъно - и ще се ожени три пъти.

Част от планирането за трите сватби на Джема, една в Обединеното кралство, една в чужбина и една единствено с най-близкото им семейство и другари, включва предприемане на голямо пътешестване за намаляване. Въпреки че огромните дни са надалеч, телевизионната звезда разкри, че към този момент е изгубила невероятните 20 lbs, макар че задачата й не е да остане слаба.

Говорейки с Mirror и OK! списание от нейния дом в Челмсфорд, The Only Way is Essex звездата Джема, 43, сподели: „ Работата е там, че не желая да бъда доста слаба, просто желая да съм здрава. Имам толкоз доста да чакам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР