Бившата звезда от Най-големият губещ“ говори с либералния комик Бил

...
Бившата звезда от Най-големият губещ“ говори с либералния комик Бил
Коментари Харесай

Фитнес гуруто Джилиан Майкълс се намесва в Бил Махер, защото омаловажава инфлацията: „Отидете да си купите едни еб-----г яйца!`

Бившата звезда от „ Най-големият губещ “ приказва с демократичния комедиант Бил Махер в своя подкаст за инфлацията след пандемията от COVID-19 и го подлага на критика за догатката, че „ инфлацията не е полуда “ през 2024 година

Махер обсъждаше пандемията и твърдеше, че Съединените щати са излезли от това по-добре стопански от множеството други народи.

„ Но не е ли необикновено за вас? Както беше във вестника през днешния ден, тази страна излезе от пандемията доста по-добре. Ние спечелихме пандемията, стопански “, сподели Махер в своя подкаст, който беше оповестено в неделя.

„ Направихме? Не се усещам по този начин “, отвърна Майкълс. „ Обяснете ми. Имам възприятието, че инфлацията е полуда. “

Когато Махер възрази, че инфлацията не е толкоз тежка, Майкълс отговори: „ Бил, иди си купи кола, тук една къща е поскъпнала три пъти, купи си малко -----g яйца! "

Водещият на ток шоу Бил Махер имаше другарски диспути с фитнес гуруто Джилиан Майкълс в неотдавнашен епизод на неговия подкаст. (Club Random Podcast)

Неотдавнашно изследване на Axios Vibes по отношение на инфлацията сподели, че доста американци се усещат тревожни и ядосани на хранителния магазин поради високите цени. Въпреки че инфлацията значително спадна от рекордно високите равнища през 2022 година, цените към момента са доста по-високи, в сравнение с бяха преди 2020 година Въз основа на данни от Бюрото по трудова статистика американците би трябвало да похарчат почти $125,51 за хранителни артикули, които преди са коствали $100 през декември 2019 година

Махер означи този контрастност сред метода, по който американците се усещат по отношение на инфлацията по отношение на икономическата действителност.

„ Има усеща и по-късно има цифри “, продължавайки да твърди, че „ числата са намалели доста през последните шест месеца ", сподели той. Първоначалният проблем, твърди той, е „ неизбежният “ резултат от проекта за стимулиране на Коронавирус, където държавното управление „ дадохме 6 трилиона $, с цел да може всеки да се скрие под леглото от безконечния грип. Това в никакъв случай нямаше да свърши добре. “

Той добави, че това е " огромна свръхреакция ", която е довела до инфлация.

По време на президентството на Байдън американците продължиха да оплакват цените на главните хранителни артикули за бита. (iStock)

„ Голямата картина е, че всяка друга нация в светът [е] в доста по-зле в този момент и тази страна по някаква причина просто се пъхти по дяволите “, сподели той.

„ Имиграция. Някак си сме пренаселени. Изглежда, че не въздейства на нищо! “ Махер се пошегува.

„ В последна сметка ще се спука ли? Ще има ли капка? Бих споделил „ да “, отговори Майкълс.

Махер сподели, че Америка е като „ неуместно, само че мощно “ младеж, което кара над ограничаването на скоростта, само че макар рисковете, „ към този момент си прекарваме добре. "

" Мисля, че част от това ще ни се размине ", сподели Майкълс, " и част от това, не. "

" Абсолютно, “ Махер се съгласи.

Линдзи Корник от Fox News способства за този отчет.

Александър Хол е асоцииран редактор за Fox News Digital. Съвети за истории могат да се изпращат на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР