Бившата звезда на Порто и Зенит Хълк обяви, че той

...
Бившата звезда на Порто и Зенит Хълк обяви, че той
Коментари Харесай

Бразилската звезда Хълк потвърди, че очаква второ дете от племенницата на бившата си съпруга

Бившата звезда на Порто и Зенит Хълк разгласи, че той и партньорката му - племенницата на някогашната му брачна половинка - имат второ дете дете.

Още през 2020 година бразилският национал се ожени за Камила Анджело, племенница на някогашната му брачна половинка Иран Анджело, с която имаше 12-годишна връзка. Оттогава Хълк и Камила имат дете, Зая, и в този момент имат второ дете, като 37-годишният удостовери, че е момче.

Той не искаше тайната да излезе нескрито, базирайки се на страхове от приключване на информация и искаше самичък да каже на децата си, когато ги видя по-рано през декември. Хълк има три деца от предходната си връзка - две момчета и едно момиче - само че в този момент ще стане татко за пети път.

Бразилецът сподели във видео в историята си в Instagram: „ Отбивам се да ви благодаря за безбройните известия, които получавам за бременността на жена ми. Още един наследник, още една благословия, която Бог ми даде. Децата ми не знаеха до момента и се бях схванал с жена ми да им кажа, когато ги взема, с цел да прекараме празниците при мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР