Бившата звезда на NFL Wale Ogunleye използва своя финансов опит,

...
Бившата звезда на NFL Wale Ogunleye използва своя финансов опит,
Коментари Харесай

Бивша звезда на NFL разсъждава върху финансовите грешки, предупреждава настоящите играчи: „Кариерата е кратка

Бившата звезда на NFL Wale Ogunleye употребява своя финансов опит, с цел да работи с сегашни и някогашни професионални спортисти, които желаят да избегнат изгарянето на благосъстоянието си.

Adewale “Wale ” Ogunleye, някогашен бранител на Pro-Bowl, управлява бизнеса на UBS Sports and Entertainment за ръководство на благосъстоянието, което му дава неповторимата опция да помогне на спортистите да избегнат същите финансови неточности, които той и доста други спортисти имат направих.

„ Когато стана дума за моите финанси, излагах на риск личните си мъчно извоювани пари, като не разбирах финансите си “, сподели бившият капитан на Чикагските мечки за „ Cavuto: Coast to Coast “ на сряда.

Ogunleye акцентира какъв брой е значимо да се обкръжите с хора, които търсят „ същински взаимоотношения “, а освен транзакционни.

„ Това, което вършим в UBS, е да се уверим, че съветниците, които са в нашия отдел за спортни развлечения разбират кои са тези спортисти, схващат за какво е значимо те да мислят за живота след сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР