Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Монако и Байер (Леверкузен)

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Монако и Байер (Леверкузен)
Коментари Харесай

Бербатов с емоционално обръщение към българските деца

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Монако и Байер (Леверкузен) Димитър Бербатов направи прочувствено послание към подрастващите. 

" Здравейте, аз съм Димитър Бербатов. Имам фондация от 15 години – за надарени деца. Това което ще кажа е също и за тях. Но бих желал да се обърна най-много към другите деца, към подрастващите младежи и девойки, които сега се лутат – или са леко изгубени, или вършат неверните избори въз основата на това, че не търсят съвет или помощ, или просто тъй като са още дребни и търсят пътя си в живота. Ще ви го кажа по метод, с цел да ме разберете, без да съм толкоз краен, колкото си мислех, че желая да бъда.

Не ви прави готини да пушите. Не ви прави готини да се напивате. Не ви прави готини да ползвате божествен газ. Не ви прави готини, недай си боже, да вземате опиати. Не ви прави готини да държите наргилето и да си мислите, че държите света в ръцете си. Не го. Не ви прави готини да се биете по моловете или където и да е. Момичета, изключително пък вие. Вие сте дами и би трябвало да се държите на състояние. Тези неща не ви вършат готини. Тези неща ви вършат загубеняци. Нарочно употребявам тази дума, тъй като на моменти сте изгубени и търсите верния път. Няма неприятно, всички сме били там. Но желая да го знаете и да го чуете от мен.

Готини ви вършат следните неща, част от които са: да сте образовани, да знаете по какъв начин да говорите, да почитате учителите си, родителите си, да знаете езици, да помагате при потребност, да казвате „ здравей “, „ по какъв начин сте “. Тези неща ще ви създадат готини. Да помагате на някой, който има потребност от помощ. Това ви прави готини в очите на хората към вас и особено в моите очи.

Разбира се, че ще вършиме неточности. Всички сме били там, аз съм бил там. Особено за момчетата, всички номерца са ми ясни, минал съм го този път.

Забавлявайте се, растете, търсете пътя си в живота. И се надявам да вършиме по-малките неточности. Има и такива – по-малки неточности. Има и доста огромни неточности, от които не може да се върнете обратно. Затова помислете върху всичко това – което ви прави готини и кое ви прави загубеняци. Това е доста значимо ", съобщи Димитър Бербатов в ефира на bTV. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР