Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се притеснява, че

...
Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се притеснява, че
Коментари Харесай

Бербо: Дано Юнайтед не чака 29 г. за титла като Ливърпул

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се тормози, че клубът към този момент губи ДНК-то си на победител. Той разяснява, че се надява в най-скоро време "червените дяволи " да завоюват купата на Англия, с цел да не се повтори "сушата " на огромния противник - Ливърпул. Мърсисайдци чакат към този момент 29 години за трофея.

"Много ми е мъчно и объркващо да призная, че Юнайтед е толкоз надалеч от Манчестър Сити и Ливърпул. Когато гледате тези два тима, виждате какъв брой им е елементарно да управляват топката, а от време на време си проличава, че тази убеденост я няма у играчите на Юнайтед и тимът страда от това. "

"Силно се надявам, че "червените дяволи " няма да свършат като Ливърпул и да чакат 29 години за купа. Вече шест години продължава сушата, а това е прекомерно доста за тим като Манчестър Юнайтед. Когато попаднеш в тази серпантина, полека-лека губиш ДНК-то си на победител. Вижте какво се случи през тези дълги години с Ливърпул! "

"Да, в този момент мърсисайдци играят много по-добре, само че им трябваха несъмнено десетилетия, с цел да се върнат назад и да играят още веднъж прекрасен футбол. Юнайтед има незабавна потребност да откри тази печеливша формула. Това би трябвало да стане колкото се може по-скоро ", съобщи Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР