Бившата звезда на бургаския Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов

...
Бившата звезда на бургаския Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов
Коментари Харесай

Арестуваха бивш футболист на Черноморец и Литекс

Бившата звезда на бургаския Черноморец, Литекс и Нефтохимик Костадин Джамбазов е хванат да кара след приложимост на солидно количество алкохол. В четвъртък, малко след 2 часа след среднощ, Джамбазов, който допреди 15-ина години играеше футбол, е спрян за инспекция от полицейски чиновници в региона на блок 113 в бургаския жк. " Славейков ", съобщи Флагман.

Той е бил зад кормилото на джипа си - " Фолксваген Туарег ". Веднага е тестван с дрегер, а устройството отчело 1,34 промила, което се равнява на най-малко 500 грама корав концентрат или редовно пиянство няколко дни наред.

Костадин Джамбазов, който сега е треньор на деца, е преспал в ареста, с цел да изтрезнее, след което е освободен. Според първичната информация, някогашният футболист е отказал да даде кръвна проба, което значи, че е приел покорно виновността си. 

Предстои да му бъде повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение. За шофиране с над 1,2 промила наказването е от 1 до 3 години затвор, санкция до 1000 лв. и отнемане на книжката за най-малко година. Практиката на Районния съд в Бургас е да постанова условни присъди за по 3-4 месеца с изпитателен период от най-малко 2 години.

Бившият халф след приключването на дейната си спортна кариера стана състезателен директор на " Нефтохимик ", а сега е треньор на Локомотив (Бургас), който той възроди преди няколко години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР