Бившата водачка в световната ранглиста по тенис при дамите Наоми

...
Бившата водачка в световната ранглиста по тенис при дамите Наоми
Коментари Харесай

Наоми Осака обяви раждането на първото си дете

Бившата лидерка в международната класация по тенис при дамите Наоми Осака разгласи, че е станала майка за първи път, публикувайки фотография на крачетата на своята дъщеричка в обществените мрежи.

Бебето се е появило на този свят тъкмо преди една седмица (7 юли), а съгласно разнообразни източници Осака е родила в Лос Анджелис, Съединени американски щати.

" Е, това беше едно ужасно малко спиране и в този момент се връщаме към нашата постоянно планувана стратегия ", написа написа японката в Инстаграм под фотографията на детето си, което бе облечено в тематични тенис ританки.

Припомняме ви, че Наоми Осака разгласи, че чака своята първа рожба при започване на актуалната календарна година, като тя показа, че поради бременността си ще пропусне и целия сезон 2023 в тениса.

Преди тази радостна вест пък японката не се бе появявала на корта от месец септември 2022-а година, когато тя се отдръпна от конкуренцията в Токио поради стомашни болки.

До този миг в своята кариера Осака има общо четири извоювани трофеи от Големия шлем - по две на Australian Open (2019 и 2021) и US Open (2018 и 2020).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР