Бившата външна министърка на Австрия Карин Кнайсъл е избягала от

...
Бившата външна министърка на Австрия Карин Кнайсъл е избягала от
Коментари Харесай

Заплашвали с убийство бивша австрийска министърка, танцувала...

Бившата външна министърка на Австрия Карин Кнайсъл е избягала от страната си поради десетки закани за живота й. Това удостоверява самата тя пред „ Вашингтон пост “.

Кнайсъл крие в загадка местонахождението си, само че съгласно съветски медии тя е напуснала Европа и се укрива в Ливан. Не е ясно по кое време тъкмо се е преселила там. Кнайсъл отхвърля да дава изявленията, само че е удостоверила, че се е наложило да избяга от родината си поради закани за убийствота й.

Тя бе външен министър на Австрия от 2017 до 2019 година. През 2018 година се омъжи и посетител на сватбата й бе Владимир Путин. Той танцува първия танц с булката, в края на който тя му се поклони до земята, а видеото обиколи света.

Руският президент подарил на младоженците самовар, картина и скъпи бижута. На сватбата бе поканила и Кубанския казашки хор.

През юни 2021 година Кнайсл влезе в съвета на шефовете на „ Роснефт “. На 23 май т.г. напусна компанията.

По същото време Европарламентът одобри резолюция, в която приканва в листата със наказания да се включат Карин Кнайсъл и някогашният канцлер на Германия Герхард Шрьодер, в случай че не изоставен „ Роснефт “. Шрьодер също сдаде поста си там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР