Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се

...
Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова наистина се
Коментари Харесай

Венета Райкова скандализира: Приключих с влюбването, лягам си с който ми допадне!

Бившата тв водеща и сегашна писателка Венета Райкова в действителност се радва на естетика и благополучие в професионален и в персонален проект, само че повода не е млад мъж, както настойчиво се приказва. Или най-малко не е един. Това стана ясно от пикантния й диалог с Александър Кадиев, водещ на „ Преди обед ” преди дни.

Венета удостовери, че черпи сила за творчество от прелестни страсти в персоналния си живот. Само че няма връзка с млад мъж, каквито клюки се появиха в последно време. Бившата тв водеща на предаванията „ Горещо ” по Нова тв и „ Папараци ” по Би Ти Ви се отказала да търси и гради съществени взаимоотношения с представител на противоположния пол още, когато се развела преди години с предприемача Тихомир, с който имат наследник Патрик. Венета, която неотдавна показа осмата си книга „ Куклите ”, евентуално е скандализирала по-зрялата публика на „ Преди обед ”, тъй като в утринния час в детайли и съответно изясни житейската си философия, подчинена на персоналното наслаждение. Преди Венета била прекомерно внимателна. Всичко премисляла. „ Сега – секс, книги, секс, книги ”, смее се тя.

Писателката трансформирала фрапантно разбиранията си за живота, когато трансферирала 40-те. В последните 6 години, Венета, която чества 46-тия си рожден ден на 2 май, се усеща свободна, щастлива, положителна, необременена от непознати отрицателния въздействия. „ Откакто станах на 40, взех решение, че би трябвало да пребивавам като за последно. Животът е толкоз къс, че не трябва да се губи време за нищо. Като искаш да правиш секс, правиш. Като харесаш някой мъж, казваш му го ”, втрещи феновете Венета. Тя шокира с признанието, че в никакъв случай не е вярвала в любовта. За нея това възприятие е книжовен род, с цел да „ може да си продаваме книгите ”. Няма обич. Всичко е секс, безапелационна е Венета. „ Приключих с влюбването... След развода с Тихомир, не съм имала връзка, нямам връзка и не желая да имам връзка. Имам си красиви вдъхновители ” , откровена бе писателката. Тя е щастлива, гледа сина си Патрик, който към този момент е в 5-и клас. Пише романи, радва се на ентусиазъм, което, както стана ясно, е подхранвано и от „ красиви, секси вдъхновители ”.

Венета се похвали, че е в страхотна форма, макар че с роклята, с която се е пременила за гостуването си в предаването „ Преди обед ”, наподобява бременна. Защо по този начин наподобявам на камерата?, зачуди се тя, с което разсмя водещия Сашо Кадиев. Писателката категорично акцентира, че не е бременна. Поддържа фигура със секс и „ пътеката ” у дома . „ Иначе хапвам всичко, не вардя диети, само че не пия алкохол, не пуша цигари. 40 минути на пътеката всеки ден ”, изясни Венета. А какъв брой постоянно прави секс?, полюбопитства Сашо Кадиев. „ Е, зависи от вдъхновителите. Защото и те пък те вървят на тренировки ”, обясни Венета. Все отново през лятото е повече, поради басейна пред блока й, край който постоянно прекарва време и даже написа романите си, „ бански, флуиди ”.

В последните 6 години Венета се любува на живота и даже подхванала чистка в него. Не си основава проблеми, спряла да контактува с хора, които я напрягат „ с неприятни фрази ”, не слуша злословия и интриги. „ Спрях да поддържам връзка даже с родственици, приятелки – хора, които ме натоварват. Това го придвижвам и на страниците на „ Куклите ” - по какъв начин да живеем добре, да се усещаме добре ”, показа Венета. Тя се води от изречението: подреди дома си и Господ ще подреди живота ти. Домът й постоянно е спретнат. Всичко в него си е на мястото, няма разхвърляни облекла, даже шкафчетата са прилежни. Всичко на Венета й е „ по конец ” и Господ доста й оказва помощ, счита тя, подредил е идеално живота й. Затова всички правила, които са й помогнали да живее добре, тя разказва в книгите си, с цел да могат и читателите й да ги приложат, писа Уикенд.

В интимния си живот Венета също безкомпромисно следва правилото да не прави компромис с нищо, което не й доставя наслаждение. „ Ако сексът не ти харесва, ставаш и си тръгваш. Няма потребност да правиш неприятен секс. Няма време за неприятен секс. За нищо няма време – неприятна храна, за неприятни взаимоотношения. Просто би трябвало да се кефиш оптимално на живота, тъй като внезапно свършва ”, изясни Венета. Тя дори посочи, че няма проблем с това авансово да разиска разбиранията си с въпросен подстрекател. Казвала си: „ Виждаме се за секс. Не очаквай от мен да ти раждам деца, да ти сготвям, да имаме връзка... Който му изнася ”, показа Венета.

Откровенията на Венета Райкова нямаха край по време на гостуването й в предаването „ Преди обед ”. Бившата тв водеща и сегашна писателка освен показа детайлно разбиранията си за интимните взаимоотношения, както и за живота изобщо. Тя разкри и за какво не дава изявленията. След като преди 2 години и 2 месеца отново била посетител в „ Преди обед ”, „ не е стъпвала на никое място ”. Преди това също не е приемала предложения за участия в излъчвания. А повода да не може да откаже на Сашо Кадиев е, че желала да направи добър жест към него и майка му Катерина Евро. Двете са смразени към този момент от много време. „ От 2007 година около майка ти, която ми беше малко ядосана, и аз постоянно желая по-късно по този начин да се обезщетявам, да ти давам положителни жестове ”, показа тя.

Венета Райкова и Катерина Евро бяха измежду участниците във „ ВИП Брадър ”. Тогава двете имаха много разправии. Влошените им връзки очевидно са трансферирали рамките на Къщата, щом до през днешния ден Венета се старае да „ компенсира ”, както се изрази. „ Малко ти бях набрал, само че ти оттогава ми правиш доста положително усещане ”, призна Сашо Кадиев през смях.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР