Бившата цигарена фабрика в безистена на ул. 20-ти април 13,

...
Бившата цигарена фабрика в безистена на ул. 20-ти април 13,
Коментари Харесай

KOMBINAT-ът почва работа, стани част от него

Бившата цигарена фабрика в безистена на ул. " 20-ти април 13 " , позната през годините още като " борсата " до Руски монумент, поетапно се преобразява в KOMBINAT (Комбинат) - локация за търговски обекти, занаятчийски работилници и спортни зали.

Разположена в сърцето на София, постройката претърпява трансформация от склад, през шивашки завод и тютюнева фабрика до настоящия " Комбинат ", който приютява няколко компании от бранша на осведомителните и информационни технологии, едни от най-хубавите школи по танци и фехтовка, както и голям брой профилирани търговски елементи.
Съвсем скоро в безистена на постройката следва да отвори първата вело-работилница с кафене - Coffee & Ride, а до края на годината следва лансирането на първия co-innovation хъб в България - RESONATOR (Резонатор). Дългоочакваният план цели да сплоти аудитории с хетерогенен профил, които не е наложително да са от софтуерния бранш. Мястото ще бъде отворено на абонаментен принцип за хора на изкуството, запалянковци, дейни хора, склонни да опитват и основават, хора с хрумвания, лични инициативи и започващи компании, специалисти в разнообразни области, бизнесмени, огромни компании, както и деца и младежи.
Резонатор ще разполага с лаборатории и принадлежности, с които необятната публика ще може да опитва, прототипира, основава и твори. Освен по този начин известния така наречен makerspace или работилница, мястото ще разполага и с лаборатории за звуково инжинерство, електроника, софтуеърни разработки, устройства и джаджи, зала за образование на деца и юноши, както и зала за събития. Зад плана стои цифровата организация ATHLON (Атлон) с над 10-годишен опит и офиси в София, Лондон, Ню Йорк и Торонто, която работи главно с интернационалните компании от порядъка на Zebra Technologies, Motorola Solutions, Deutche Bank, Dow Jones и други, и чиито офис също се обитава в KOMBINAT.
Към момента KOMBINAT предлага и офис пространство чартърен, уместно за дребни и огромни екипи , които са заинтригувани да бъдат покрай гореспоменатите планове и са склонни към шерване на работното си пространство и с други организации. .

Снимки: Actualno.com/Александър Македонски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР