Бившата тенисистка номер 1 в света Аранта Санчес-Викарио и нейният

...
Бившата тенисистка номер 1 в света Аранта Санчес-Викарио и нейният
Коментари Харесай

Бившата тенис звезда Аранта Санчес-Викарио, бивш съпруг, признат за виновна в измама

Бившата тенисистка номер 1 в света Аранта Санчес-Викарио и нейният някогашен брачен партньор, Хосеп Сантакана, бяха приети за отговорни в машинация в Испания в сряда, съгласно голям брой отчети.

Съобщава се, че Санчес-Викарио, четирикратен победител в шампионати от Големия шлем на сингъл, който се пенсионира през 2022 година, и Сантакана са укрили активи в опит да избегнат заплащането на огромни задължения, които са били към Banque de Luxembourg.

52-годишният Санчес-Викарио, роден в Барселона, избегна пандиза, до момента в който Сантакана беше наказан на три години и три месеца затвор.

Първоначално на Санчес-Викарио беше дадена двегодишна присъда, само че тя беше анулирана заради това, че е нарушила за първи път — и съглашение, че ще върне задълженията си към банката.

Бившата двойка, която се разведе през 2019 година, също би трябвало да заплати санкция от 6,6 милиона евро (7,1 милиона долара).

Както Санчес-Викарио, по този начин и Сантакана са отхвърлили обвиняванията преди решението, съгласно Асошиейтед прес - която съоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР