Бившата спортистка и жена на Теодор Салпаров Бойка Делиева остана

...
Бившата спортистка и жена на Теодор Салпаров Бойка Делиева остана
Коментари Харесай

Свалиха от ефир бившата на Салпаров

Бившата спортистка и жена на Теодор Салпаров Бойка Делиева остана без работа от началото на седмицата, откакто предаването „ Околосветско” бе свалено от ефир на телевизия „ България он еър”. Hotnews.bg напомня, че русокоската и нейната ководеща Константина Живова стартираха светското си шоу преди близо година, само че не съумяха да се наложат в конкуренцията на съперниците като „ Преди обед” и „ На кафе”. От два дни във времето на „ Околосветско” медията излъчва повторения на сериали и публицистични излъчвания, а шефовете й са безапелационни, че към този момент няма да вършат нов сходен ефирен план.



В „ Околосветско” до петък се изявяваше и Джуджи, която остава водеща на съботно-неделното предаване „ Фамилно” по същата телевизия.
Делиева е майка на сина на Теодор Салпаров Георги. Спортистът е в трепетно очакване на второто си дете от актрисата Ралица Паскалева. Двамата с Бойка имат съвсем десетгодишен брак. След разрива тя взема решение да се посвети на телевизионна кариера, само че много неуверените й изяви пред камерата изнервяха феновете и част от гостите на предаването, което отива в историята.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР