Бившата служителка на Съвета за национална сигурност на САЩ описа

...
Бившата служителка на Съвета за национална сигурност на САЩ описа
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп си спомни странна вечеря с Путин

Бившата служителка на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати разказа странна вечеря с съветския президент Владимир Путин – който миришел „ съвсем като че ли е излязъл от някаква специфична подготвителна баня “.

Фиона Хил, която беше консултант на Тръмп по въпросите на Русия при тогавашния президент Доналд Тръмп, описа за съветския президент в предаване по Би Би Си.

„ Сега това звучи в действителност необичайно, само че усетих, че той е като прясно изпран “, сподели тя. „ Той не носеше одеколон, само че като че ли беше излязъл от някаква специфична подготвителна баня или нещо сходно преди малко”.



„ Също по този начин той като че ли имаше потребност от очила, тъй като пред него имаше едни огромни карти, на които пишеше имената на присъстващите и какво да каже на всеки”, прибавя Хил.

Тя също по този начин споделя, че съгласно нея властелинът на Кремъл доста направлявал придвижванията си, както и по време на цялата вечеря не пил и не ял нищо.

„ Забелязах, че не яде и не пие нищо. Гледах часовника на китката му - доста безценен ", сподели тя, добавяйки, че Путин " не е доста добър събеседник " и даже не я погледнал по време на вечерята.



Фиона Хил не прецизира по кое време тъкмо се е провела тази вечеря, само че тя прибавя, че се е случила по времето, когато е работила като офицер и анализатор от националното разузнаване през 2006-2009 година

Превод от в. " Ню Йорк пост "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР