Бившата синоптичка и настояща водеща на спорта по БНТ Нора

...
Бившата синоптичка и настояща водеща на спорта по БНТ Нора
Коментари Харесай

Нора Шопова издаде кога ще вдига сватба

Бившата синоптичка и сегашна водеща на спорта по Българска национална телевизия Нора Шопова най-сетне повдигна завесата и заяви датата на идната женитба, която готви от към този момент година, само че отлагаше поради ковид и ограниченията против разпространяването му.

Красавицата от дълго време приказва за мечтаната женитба, само че все отхвърляше да разкрие определената дата. Сега намерено шокира с времето, защото се оказа, че ще я забележим в бяло още идващият месец.

Щастливото събитие ще се състои на 14 август, стана ясно от пост на бъдещата младоженка в обществените мрежи. Бившата манекенка и нейният избраник, който е съумял млад юрист, са били посетители на първата си женитба за тази година, която се е състояла в Слънчев бряг.

Това даде мотив на Шопова да заяви: " Открихме сезона на сватбите, оженихме Маги и Любо и започваме противоположното преброяване до 14.08 ". Припомняме, че Нора получи годежния си пръстен още на рождения си ден през юли предходната година. Заради пандемията обаче тя и бъдещият ѝ брачен партньор към момента чакат деня, в който публично ще си кажат " Да! "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР