Бившата шефка на сектор в пазарджишката полиция Анастасия Райкова, за

...
Бившата шефка на сектор в пазарджишката полиция Анастасия Райкова, за
Коментари Харесай

Тормозената полицайка от Пазарджик се показа: Развих тумор на мозъка заради стреса

Бившата шефка на бранш в пазарджишката полиция Анастасия Райкова, за която гражданското съдружие " БОЕЦ " сигнализира, че е подложена на отблъскващ тормоз от регионалния началник на вътрешното министерство, се появи в ефир. И разкри, че в резултат на репресиите към този момент година е развила мозъчен израстък. " Никой не обръща внимание на моите сигнали - нито президент, нито новия кабинет... ", споделя Анастасия през сълзи.

Случаят стана прочут през март тази година, когато Георги Георгиев му даде публичност. А в този момент се кани да разкрие брутално принуждение в Министерство на вътрешните работи, в това число на импровизиран аборт на пребита служителка и подложен на побой мъж служител на реда. За задачата БОЕЦ готвят среща с новия министър Калин Стоянов в петък. 

Райкова в това време се бори с дело против някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев, който я уволява, до момента в който тя е в болничен с концепцията, че няма да може да се отбрани. Така тя е оставена освен без работа, само че даже и без приход от изплащането по Национален осигурителен институт. 

Анастасия взима болничен не за себе си, а с цел да се грижи за едното от двете си деца - с тежко заболяване и голям брой мозъчни интервенции. Репресията против нея обаче не просто не стопира, а се ускорява и откакто е уволнена - посредством непрестанно издаване на призовки против нея по скалъпени сигнали. Стига се даже до сезиране на ДАЗД, която инициира инспекция в дома й, което провокира спомагателен стрес както у дамата, по този начин и у децата й. 

" Не може по един случай да излизаме по площадите, а когато по различен, по който насилниците са на виновни постове, да мълчим ", засегнат е и Георги Георгиев във връзка нейния случай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР