Бившата шефка на някогашната агенция за младежта и спорта Весела

...
Бившата шефка на някогашната агенция за младежта и спорта Весела
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Весела Лечева и любимият й Сотир вдигат сватба след смъртта на Манол Велев

Бившата шефка на тогавашната организация за младежта и спорта Весела Лечева и дългогодишният й обичан Сотир Ушев се канят да вдигнат женитба след гибелта на формалния й брачен партньор Манол Велев, умрял след 15 години в кома.

Още преди 10 години, когато бесепарката и ексшефът на Национален осигурителен институт, след това шеф на военните клубове, де факто официализираха връзката си и заживяха дружно, в необятен кръг другари и познати споделили, че въпреки всичко имали желание да се оженят. Неслучайно и Ушев се наложи да мине през дело за бракоразвод със спътничката в живота си до тогава Пенка след десетилетия брак и дете зад тила им.

Тлъстите активи и имущество, трупано през годините сред Лечева и Велев обаче не позволяваха тя да изиска бракоразвод, а пред околните си споделяла и че няма правото да го прави от морална позиция, макар че връзката й с Ушев е обществена съвсем от самото й началото. Сега тя ще наследи съществени активи.

Говори се, че двамата живеят в един от трите палата, благосъстоятелност на прясната вдовица в полите на Витоша, а в съседство лежал към този момент починалият Велев, обслужван от медицински лица непрекъснато. Лечева не желала да е надалеч от него, с цел да следила зорко и персонално грижата за него.

Бившата депутатка бе осигурила най-модерните условия за простреляния си брачен партньор, в това число профилирано здравно легло и съоръжение за поддържане на виталните му функционалности. Велев обаче по този начин и не се разсъни от комата, въпреки през годините да имаше постоянни витални индикатори.

Весела Лечева и Сотир Ушев са кумове на политическата хала Мая Манолова и някогашния защитителен министър Ангел Найденов, които подписаха брак през октомври 2016 година

Болярката е един от най-ярките критици на управлението на Българска социалистическа партия в лицето на Корнелия Нинова и посочена за изключително близка до президента Румен Радев и брачната половинка му Десислава. Вечерта, в която президентът завоюва изборите за втория си мандат, таман първата дама и Лечева подхванаха известното хоро, с цел да отпразнуват събитието в коридорите на НДК край зала 6.

Снимка: Bulphoto
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР