Бившата съветничка на Корнелия Нинова в Министерството на икономиката Даниела

...
Бившата съветничка на Корнелия Нинова в Министерството на икономиката Даниела
Коментари Харесай

Везиева за Нинова: Не ме е уволнявала, не за първи път прави внушения

Бившата съветничка на Корнелия Нинова в Министерството на стопанската система Даниела Везиява съобщи пред бТВ, че не е била уволнена от Нинова, а сама е напуснала поста. Везиева беше длъжностен министър на стопанската система във втория кабинет на Стефан Янев, а по-късно стана съветничка на Нинова.

„ Не е правилно, че Корнелия Нинова ме е уволнила. Аз подадох заявление за освобождение. Не за първи път госпожа Нинова прави внушения. “ – разяснява Везиева.

Тя дефинира като погрешни и думите на Нинова, че взела участие в скица за източване на държавни сдружения и че е завела на конгрес в Египет предприемача Александър Манолев, някогашен заместител.-министър на стопанската система и на туризма при ръководството на ГЕРБ.

„ Не зная за каква скица приказва тя. Прословутият Египет имаше международно ревю на оръжейния отрасъл, водех делегация. Имаше доста хора от този бизнес. По време на ревюто имахме срещи. Имахме благодарствено писмо. “ – разяснява Везиева, като уточни, че не е водила Манолев на бизнес форума, а той е имал щанд там като представител на компания.

Тя добави, че има видеозаписи и протоколи, посредством които може да се откри истината.

„ Всяко такова говорен редуцира работни места и затваря пазари “, предизвести Везиева. Тя добави, че в случай че Нинова цели това, съумява да го реализира.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР