Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев - Есмер Омерова, заприлича

...
Бившата съпруга на футболиста Благой Георгиев - Есмер Омерова, заприлича
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса заприлича на Джако

Бившата брачна половинка на футболиста Благой Георгиев - Есмер Омерова, замязя на Майкъл Джексън. Руската хубавица евентуално е прибегнала до хирургическа намеса на лицето. Нейната дясна скула е грубо хлътнала. По същия метод преди години кралят на поп музиката режеше парче по парче от своя череп, с цел да придобие идеални пропорции. Приликата сред танцьорката и Джако е поразителна. Есмер сигурно има корекции на носа и устните. Покойният американец беше луд в сходни интервенции. Според негови откриватели той е лягал под скалпела над 30 пъти.

Благо Джизъса и Есмер се разделиха при започване на предходната година. Те оповестиха, че бракът им към този момент е история. Тяхната рожба Елай остана да живее при рускинята. Наскоро тя разгласява фотография по какъв начин малчуганът се радва на кученце. Вероятно животното е било подарък от новото гадже на Есмер - притежателя на зала за бойни спортове Макс Давидов.

Треньорът по бокс се пробва да разведри танцьорката след неприятния бракоразвод, само че изпитва компликации. Двамата обикалят най-красивите места в Западна Европа. В общите им фотоси усмивките на Есмер наподобяват изкуствени на фона на голямата любов, която изпитваше към Благо. Джизъса е прочут със своя вълшебен сексапил и отношението към нежната половинка от човечеството. Сватбата на Георгиев и Есмер беше 2015 година. На церемонията пя именитият Йосиф Кобзон, а за тържеството от България дойдоха другите две деца на Джизъса - Йоана и Давид.

Рускинята наподобява и много отслабнала след раздялата с Благо. Тя се завърна към своята огромна пристрастеност - танците, само че съвсем цялото й всекидневие минава с Елай.

В същото време Джизъса глези своята нова възлюбена - Златка Райкова. Двамата избягаха от софийските студове в Дубай, а сега се готвят да отворят своето първо заведение - наргиле бар, написа "България Днес ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР