Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм и настояща годеница на Стив

...
Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм и настояща годеница на Стив
Коментари Харесай

Животът на Джена Дюън никога няма да бъде същият

Бившата брачна половинка на Чанинг Тейтъм и сегашна избраница на Стив Кази Джена Дюън разгласи през вчерашния ден, 10 март, дълго чаканата вест, че е станала майка . В профила си в Instagram тя разгласява черно-бяла фотография, направена секунди след раждането.

На фрагмента виждаме по какъв начин е прегърнала преди малко появилия се на бял свят Калъм Майкъл Ребъл Кази . Освен името на бебето, от поста й разбираме, че щастливото събитие в действителност се е случило на 6 март, само че тя е решила да го резервира в загадка няколко дни.

" И просто по този начин нашите сърца експлодираха в безкрайността и отвън нея. Добре пристигнал на този свят, наше малко ангелче ", написа Дюън под фотографията, където не закъсняха и стотиците поздравления за щастливото събитие.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jenna Dewan (@jennadewan) на Мар 10, 2020 в 11:28 PDT

Гордият баща Стив Кази също качи фотография на дребните пръстчета на своя наследник и написа обръщение в същия дух - " В един момент нашата галактика се затвори необятно и нищо в никакъв случай няма да бъде същото. Добре пристигнал на земята, звездно дете. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Steve Kazee (@stevekazee) на Мар 10, 2020 в 11:28 PDT

Това е второ дете за Джена Дюън, която има шестгодишна дъщеричка от Чанинг Тейтъм. Калъм е първи правоприемник за 44-годишният Кази. А в този момент не ни остава друго, с изключение на да чакаме и звездната им женитба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР