Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, също не жали

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев - Полина, също не жали
Коментари Харесай

SEX обрати: Поли на Благо не стои на сухо, хвана си младо лъвче

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев - Полина, също не жали за проваления си брак с футболиста, ами е намерила любовта. След шумния бракоразвод Джизъса бързо се уреди с нова възлюбена и се хвърли в леглото на щерката на Ванко 1 Ивана Главчева. Полина отхвърляше всевъзможни връзки, които й бяха приписвани в последните месеци. Е, не щеш ли и тя към този момент е в тима на обвързаните.

Макар и да не е оповестила новия си мъж, Поли е на почивка с изгората си в Гърция. Това потвърдиха няколко близки приятелки до брюнетката пред столичен таблоид. Двойката обикаля известния остров Тасос. Любопитно е, че там постоянно върви и Благой Георгиев, защото има другар, който стопанисва няколко хотела. Най-вероятно някогашната брачна половинка на Джизъса съзнателно върви също на Тасос, с цел да го нервира с новото си полово завладяване, разясняват пред Lupa.bg другари на сексапилната брюнетка. 

Самата мацка показа в Инстаграм сантиментален кадър от колата, до момента в който пътуват из южната ни съседка. Преди това тя сподели и бяла роза, подарена й от гаджето. Засега Поли пази в загадка името на мачото, който е завладял сърцето й.

Според осведомени връзката на велинградската милионерска наследница с мъжа до нея е от няколко месеца. Този път Поли се хваща с надалеч по-млад от Благой. Новият на брюнетката бил от заможно семейство и бил целенасочен и преследвал фантазиите си. Още след раздялата си с Георгиев Поли се зарече, че в никакъв случай повече няма да се отдаде на много по-възрастен от нея, тъй като такава връзка била обречена.

Припомняме, че бракът на Благой и Поли продължи близо година. Двойката се врече във безконечна честност на 25 юни. Точно един ден преди бракът им да навърши година обаче, някогашният футболист и победител от " Сървайвър " подписа развода.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР