Бившата съпруга на Благой Георгиев е убедена, е той е

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев е убедена, е той е
Коментари Харесай

Поли на Джизъса потвърди: Благо няма пари!

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев е уверена, е той е почнал връзка с щерката на Ванко 1 по време на брака им
Последната някогашна брачна половинка на Благой Георгиев - Полина Спасова, удостовери новината на „ Уикенд ”, че Джизъса няма пукнат лев. „ Това, че не изкарва парите, които е изкарвал в миналото, го съсипваше, по тази причина и влезе в „ Сървайвър ” - за пари. Търпях доста, само че когато отпътува, един месец мислех какво да върша и взех решение да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и подценявана!’, показа наранената младоженка в изявление.

Припомняме, че Поли разгласи, че с някогашния футболист се развеждат, до момента в който той участваше в риалити шоуто. „ На делото за бракоразвод Благо пристигна с новата си другарка Ивана. Още преди да влезе в „ Сървайвър ”, ходеше в клиниката, с цел да се схващат за промяната на зъбите ” – разкри брюнетката, която е съвсем сигурна, че Джизъса е забил щерката на Ванко 1 още по време на брака им.

„ С децата се виждахме непрекъснато. Те бяха привикнали доста с мен и аз с тях ”, сподели тя за три от децата на футболиста и посочи, че все още не поддържа връзка нито с тях, нито с Благой. По думите й на плейбоя „ не му се е занимавало изключително ” с децата.

„ Имаше моменти, в които прекаляваше с кавги, и след това го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Имаше моменти, в които си играе с тях, само че след обидите и кавгите всичко губи смисъл ”, разкри тя и показа, че самата тя е била наругавана също. „ Обиждал ме е доста пъти... употребявал е доста грозни обиди, които ме нараняваха всекидневно ” – разкри хубавицата и удостовери, че това е повода за развода им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР