Бившата репортерка от Господари на ефира Ева Веселинова, която е

...
Бившата репортерка от Господари на ефира Ева Веселинова, която е
Коментари Харесай

С кого спа Ева Веселинова, за да стане звезда?

Бившата кореспондентка от „ Господари на ефира ” Ева Веселинова, която е част от панела в „ На кафе ”, е пробила в малкия екран с голи фотоси през 2013 година Днес амбициозната русокоска се показва като проверяващ кореспондент, само че крие много пикантно минало. Преди да стане известна, Ева се е явявала на състезанието „ Мис Плеймейт ”, а след неуспеха си там направила нов опит да стане известна – в еротичната библия „ Плейбой ”, където театралничи дибидюс, научи HotArena.

В кулинарното предаване „ Черешката на тортата ” Веселинова попадна в компанията на Мира Добрева, Христо Кидиков, Бойко Кръстанов и Мариана Попова. По време на гръцката вечеря, която Ева направи на своите посетители, водещата на „ Отблизо с Мира ” подхвана диалог за слуховете, които витаят към съумелите от дребния екран дами.

„ Аз и Ева, идвайки от провинцията, би трябвало да покорим София и малките екрани – тя Нова тв, аз – Българска национална телевизия. Би трябвало да сме доста амбициозни и да желаеме да спечелим. А в действителност постоянно не е по този начин.Надявам се да разбиеш този мит, че би трябвало безусловно да имаш връзки. Особено, в случай че си от провинцията ти безусловно би трябвало да спиш с някого, с цел да стигнеш до малкия екран. С кого спа ти? ”, полюбопитства водещата на „ Отблизо с Мира ” и шашна освен Ева, само че и останалите посетители на вечерята у русокоската.

„ С Гала! Ако оставим шегата настрани, тематиката, която Мира засегна, е доста значима, тъй като всички хора си мислят, че с цел да стигнеш до някъде и да имаш някакъв триумф, изключително в телевизионните среди, когато си по-популярно лице, наложително ти би трябвало да си човек на някого. Има елементарни хора като мен, които съумяват с доста труд, с доста непримиримост и доста ограничения, както се случи, когато се върнах от Гърция. Аз съм живяла ужасно оскъдно. Можех да затъвам в разкош в Гърция, само че все пак съм избрала да работя това, което съм учила, с цел да се развъртвам по някакъв метод, а не да бъда следващата хубавица, която се е оженила за богат мъж. Това никой не желае да го види. Всеки се пробва да ме окаля, да ме омърси, да ме принизи. Драпах, драпах и от Сливен пристигнах до София. Буквално по пътя на специалността ”, оплака се Ева.

Преди да стане кореспондентка в „ Господари на ефира ”, обилната русокоска  се е прехранвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на остров Санторини. Звездният й час обаче блъснал преди 6 години, откакто пробвала да пробие посредством състезанието „ Мис Плеймейт ”. Въпреки че напористата сливналийка с напращели гърди и сочно дупе имала данни да завоюва, огромната премия тогава сграбчила Елена Кучкова. В надпреварата, в което Ева се вихрила без облекла пред цяла България, взела участие и жадната за популярност Джулиана Гани, а Ева не съумяла да влезе даже в челната тройка.
Неуспехът обаче не демотивирал хубавата Веселинова. Голите снимки, които русото прелъщение направило, изстреляха кариерата й стремително нагоре. В същата година Ева бе абонирана за присъединяване в телевизионната игра на Нова телевизия „ Сделка или не ”. Там русата девойка стана фаворитка на водещия Румен Луканов и на феновете като Ева от Санторини, само че се оказа цялостен карък. Тя по този начин и не съумя да отвори цялостна с пари кутия, само че пък доби известност и влезе в екипа на „ Господари на ефира ” като кореспондентка.

Макар че е родом от Сливен, Ева Веселинова рядко се прибира там. Цялото й семейство живее в Гърция. Самата тя била цели 10 години в южната ни съседка. „ Всички дружно отидохме в Гърция. Първоначално майка, след това аз, сякаш на отмора, само че видях, че там животът е доста по-лесен и прелестен. Първо отидох да изкарам малко парички за една кола, само че след това записах да изучавам в университета и отпътувах. Видях, че е доста хубаво – и времето е топло, и хората. Започнах да си заплащам семестрите, да се устоявам сама. После поостанах 10 години, бях на Санторини. В началото ми беше доста мъчно, не знаех езика, там с британския е мъчно, те ме майтапеха. Аз се надъхах и за три месеца го научих. Работих на доста места, най-вече в туристическия отрасъл - заведения, хотели, рецепция, пуул бар, бийч питейни заведения, в туристически офиси, бутици, обувки, облекла, бижута, златарско ателие ”, разказвала е Ева. Имало дни, в които се труди по 11-12 часа, само че била удовлетворена. Изкарвала положителни пари, с които живеела нашироко.

Веселинова даже е била на крачка от подписване на брак в Гърция, само че по пътя към олтара размислила и се прибрала у нас. Блондинката имала връзка с много състоятелен мъж, само че неговата ревнивост и патриархално отношение я тормозили. „ Бях на косъм да се оженя там. Но просто завърши и аз се прибрах. Аз съм човек, който обича измененията и те би трябвало да се случват сега, в който съм подготвена за тях. Твърде дълго време като си на едно място, то отеснява. Аз съм човек, който има потребност от промени, от придвижване, от нови неща. В един миг реализирах всичко там и взех решение да опитвам сложното в България. Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не желаех да се захвана с каквото и да е, а желаех да си работя по специалността, приключила съм „ Журналистика ”. Беше мъчно, никой не искаше да ме одобри, споделяха си – „ руса, млада, несъмнено няма грам мозък ”. Първите две години беше пъкъл, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках ”, разказала е Ева.

Блондинката имала и упоритости за актриса, дълго се подготвяла за кандидат-студентските изпити в НАТФИЗ, само че най-после се отказала и избрала публицистиката. Започнала работа в онлайн медия, само че схванала, че „ Господарите ” си търсят районни кореспонденти. Направила експериментален репортаж, Джуди Халваджиян я харесал и я повикал на диалог. В началото бил много песимистичен към нея, само че решил да й даде късмет. Публиката я харесала още след първия репортаж и по този начин Ева станала част от екипа за непрекъснато. Впоследствие я харесали и от екипа на Гала и към този момент две години тя е част от коментаторския панел в утринната говорилня на Нова телевизия, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР