Бившата репортерка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред

...
Бившата репортерка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред
Коментари Харесай

Джуджи прежали Гала, клюкарката от „На кафе” става продуцент

Бившата кореспондентка на Гала Деляна Маринова има ново предизвикателство пред себе си. Русата дама, която стана известна с прякора си Джуджи, желае да се хване крепко за учебниците, с цел да изучи тайните на шоубизнеса. Тя се е насочила към компетентност продуцентство в НАТФИЗ, която ще учи година и половина, дочу HotArena.

Решението на Джуджи пристигнало откакто от много време тя няма сериозна работа и попълня времето си с пътешествия и участия в разнообразни коментарни стратегии. Ужасно доста й липсвал забързания график на делника и репортерката вярвала, че малко повече ангажираност няма да й пристигна зле.

Дори за минута не се тормозила, че ще учи измежду младежи, които са на възрастта на сина й. Напротив – зарадвала се, че ще е измежду среда, в която няма да се постанова да разисква политика и финанси, а ще се споделят любовни трепети, завършения и пътешествия. За такива Джуджи постоянно намира време без значение, че в този момент ще би трябвало да се преценява с лекции и изпити. Точно преди началото на образователната година тя си е спретнала страхотна стратегия от няколко дестинации в обичаната й Италия, където обича да се отдава на хубава храна и шопинг, написа " Уикенд ".

„ Получавала съм разнообразни оферти до в този момент, само че никое от тях не е тъкмо за мен. За това може би някой ден ще продуцирам свое предаване ”, загатва за проектите си за бъдещето русокоската. Когато преди 2 години изненадващо бе отстранена от ефир по гледище на една от шефките на малкия екран, пухкавата хубавица бе доста смутена. Разбира че, причина няма – просто се разчистват персонални сметки. Интриганти се пробват да забият чеп сред нея и Гала и да скапват другарството им. Джуджи не се поддава на провокациите. Запазва чудесните си връзки с досегашните си сътрудници, макар че й е погрешно за нечестната постъпка на съответна шефка в Нова /смята се, че става дума за Вики Политова – б.р./ Днес Деляна Маринова е преболедувала уволнението си и не съжалява за изгубената позиция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР