Бившата програмна директорка на БНТ в момента е член на

...
Бившата програмна директорка на БНТ в момента е член на
Коментари Харесай

Севда Шишманова стана хлебарка

Бившата програмна директорка на Българска национална телевизия сега е член на съвета на шефовете, чийто ръководител е брат й Адриан Шишманов, разбра HotArena.

Предметът на активност на сдружението е произвеждане на самун, хлебни, сладкарски и захарни произведения, безалкохолни питиета и търговия с тях. Севда сменя журналистическото амплоа и се насочва към хлебарския бизнес след избора на Коко Каменаров за шеф на „ Сан Стефано “.

Той отхвърля да работи с Шишманова, от която се оплакват всичките й подчинени поради високомерието й и властническия жанр на ръководство. Севда демонстрира особена уязвимост към киното и макар че е програмен шеф, се включва в продуцентските екипи на филми и сериали на Българска национална телевизия, поради което получава внушителни възнаграждения, писа „ Галерия “.

Родената в Разград журналистка, която е от турски генезис, демонстрира бизнес усет още от студентските си години в София. Докато следва българска лингвистика, Севда става вносител на кожени дрехи от Турция. Бизнеса завърта със собствен родственик от южната ни съседка, който не жали средства, с цел да се утвърди на българския пазар.

Скоро по-късно Шишманова се снабдява с една от първите спортни коли в София на известна японска марка. Пробив в публицистиката прави в БНР, където я води към този момент починалият Сашо Авджиев. По-късно тя се влива в редиците на Българска национална телевизия, а упоритостите й са да се наложи като водещ политически и интернационален кореспондент и коментатор.

Севда по този начин и не се врича във безконечна честност на никого и остава остаряла мома, като се отдава само на работата. Шишманова прави шеметна кариера в Българска национална телевизия и е програмен шеф на медията от 2010 до 2017 година. Член е на куп интернационалните фестивали и с изключение на като публицист се показва като продуцент и режисьор, само че в никакъв случай като хлебарка, каквато е сега.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР