Бившата приятелка на РИКИ ХАТЪН разказа как той я е

...
Бившата приятелка на РИКИ ХАТЪН разказа как той я е
Коментари Харесай

Бившата приятелка на звездата от „Танцувам на лед“ Рики Хатън – той ми каза, че ме обича и разликата във възрастта от 14 години не означава нищо

Бившата другарка на РИКИ ХАТЪН описа по какъв начин той я е ухажвал с нокаут пренасяне в испански нощен клуб – посредством осъществяване на червея.

Великият боксьор, по прякор The Hitman, очарова Челси Клеър с уменията си за караоке и радостния опит за празненство брейкденс.

Но макар звездата от „ Танци на лед “ Рики, на 45, и модела Челси прекратиха връзката си предишния месец, тя се надява феновете да го задържат в надпреварата по кънки – колкото и мъчно да й е да го види по малкия екран.

Описвайки болката от раздялата им, 31-годишната Челси сподели пред The ​​Sun: „ Хората споделяха, че сме просто обич, само че аз го обичах.

„ Той ми сподели, че ме обича. Разликата във възрастта от 14 години не значи нищо, само че не мисля, че той е подготвен да се ожени.

„ Виждайки го на всички места поради Dancing On Ice несъмнено направи раздялата по-трудна. “

Тя добави за възможностите му в сериала на ITV: „ Той не е Торвил и Дийн, само че има сърце, хъс и персона, с цел да измине дистанцията. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР